Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2013

Η ιστορία μίας Αιγιώτισσας στην νέα ταινία της Lacta!


Ξεκίνησε να προβάλλεται από τις 14/2 (ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου) η νέα ταινία της Lacta με τίτλο Love in the end (η αγάπη έρχεται στο τέλος). 

Η ταινία είναι βασισμένη σε τρία σενάρια ανεκπλήρωτου έρωτα που όμως στηρίζονται σε αληθινές ιστορίες. Το ένα από αυτά τα τρία σενάρια είναι γραμμένο όπως αποκαλύπτει το aigialeianews από μία νεαρή Αιγιώτισσα. 

Πρόκειται για την 18χρονη Μαρία Μακάση η οποία έγραψε την ιστορία της, με ένα σενάριο που βασίζεται σε έναν έρωτα που είχε, όπως τονίζει η ίδια με έναν συμμαθητή της από το Γυμνάσιο. 

Η ιστορία της επιλέχτηκε από τους υπεύθυνους της παραγωγής μέσα από εκατοντάδες σενάρια που στάλθηκαν, γιατί πώς να το κάνουμε, όλοι μας έχουμε έναν ανεκπλήρωτο έρωτα, έτσι δεν είναι; 

Στην ταινία βέβαια υπάρχει πάντα ένα happy end (όπως άλλωστε μαρτυράει και ο τίτλος της) καθώς εκεί βασίζεται το όλο concept. To Love in the End έχει ξεκινήσει λοιπόν ήδη να προβάλλεται και αναμένεται να έχει ιδιαίτερη απήχηση στο νεανικό κοινό. Η ταινία έχει γυριστεί σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ρόδο και Κωνσταντινούπολη. 

Τη σκηνοθεσία υπογράφει ο πρωτοεμφανιζόμενος Βασίλης Κεχαγιάς, ενώ παίζουν έξι ανεχόμενοι ηθοποιοί (τρία ζευγάρια) που έχουν και τους πρωταγωνιστικούς ρόλους. Πρόκειται για τους: Τζωρτζίνα Λιώση, Λεωνίδα Καλφαγιάννη, Κατερίνα Γερονικολού, Πάνο Βλάχο, Νικόλα Αγγελή και Μυριέλλα Κουρεντή.

Στην ιστορία της νεαρής Αιγιώτισσας, πρωταγωνιστούν η Κατερίνα Γερονικολού και ο Πάνος Βλάχος που υποδύονται την Αλίκη και τον Γιώργο αντίστοιχα, με την υπόθεση να έχει ως εξής: Ο Γιώργος είναι φίλος με την Αλίκη από το νηπιαγωγείο. Εδώ και δεκαοχτώ χρόνια, μαζί. Φίλοι. Μόνο που ο Γιώργος, εδώ κι ένα χρόνο, δεν αισθάνεται πια φίλος της. Δεν του φτάνει να είναι φίλοι. Αλλά δεν ξέρει πώς να της πει ό,τι αισθάνεται. Φοβάται πως η Αλίκη θα τρομάξει, όπως τρόμαξε κι εκείνος όταν κατάλαβε ότι την ερωτεύτηκε. Γι' αυτό αποφασίζει να της πει ένα ψέμα. Ένα ψέμα που ενώ περιμένει να τον οδηγήσει κοντά, θα τον φέρει ακόμα πιο μακριά της....

Όσοι λοιπόν για κάποιο λόγο δεν τα περάσατε και τόσο καλά την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου (κάτι που φυσικά δεν σας το ευχόμαστε),δεν έχετε παρά να απολαύσετε την ταινία, αναπολώντας τα δικά σας σενάρια…

Και που ξέρετε; Μπορεί τελικά η αγάπη να έρθει στο τέλος!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου